MTECK is gespecialiseerd in complete revisies van complexe hydraulische systemen met name toegepast in de bagger- en overslagwereld. Zo ontwikkelen ze baggerkranen en zijn ze verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan. Met meer dan 20 jaar ervaring, biedt MTECK uitstekende service en werken ze samen met bedrijven over de hele wereld.

MTECK had een sterke behoefte aan een eenduidige, eenvoudige en heldere uitstraling naar (potentiƫle) klanten. Geen poespas, maar duidelijk omschrijven wat MTECK is en waar het bedrijf voor staat. Want ook in deze wereld geeft een professionele uitstraling vertrouwen.

Wurld is een bureau dat goed luistert naar de klant en dit vertaalt in een product. Het bureau onderscheidt zich door het persoonlijke contact en door de prijs- en kwaliteitverhouding. In de toekomst gaan we graag weer de samenwerking met ze aan. Tinelot Tjebbes

Met dit in gedachten gingen wij aan de slag en werd de boodschap vertaald in een nieuwe identiteit, een heldere website en een eenduidige lijn van alle communicatie-uitingen.