Q&A Company traint en coacht specifieke doelgroepen in het voorbereiden en uitvoeren van vraaggesprekken. Of het nu een inventariserend, confronterend of hoor/wederhoor gesprek betreft, Q&A begeleidt de klant naar goede prestaties in elk lastig gesprek. Het bedrijf is gevestigd in Maarssen.

Q&A Company had een uitdrukkelijke wens: een nieuwe website met een simpele, praktische en vooral betrouwbare uitstraling. Het verhaal van Q&A moest hierbij duidelijk naar voren komen.

Naast het ontwikkelen van de  website is er door ons een nieuw beeldmerk bedacht, waarbij het motto van Q&A “een helder antwoord begint met een zorgvuldige vraag” krachtig wordt onderstreept. In het logo zie je hoe de Q van Question en de A van Answer in elkaar overvloeien.  

Ook werd ook het eerstelijns drukwerk volledig ontworpen. 

Q&A Company verzorgt trainingen waar een certificaat voor kan worden behaald. Dit certificaat is gedrukt op hoogwaardig en gemakkelijk te printen papier. Op de website is het certificaat zo toegepast, dat Q&A Company zelf de certificaten kan verwerken. 

qa-company.com