Ship Motion Group is een wereldwijd actief netwerk van bedrijven, gericht op bewegingsgerelateerde producten en luxe maatwerk in schepen. Ze zijn gespecialiseerd in technische producten en systemen voor jachten en commerciële schepen. Oprichters en drijvende kracht achter Ship Motion Group zijn Jan Bruggeman en Wouter Kloppenburg. Ze leiden een team van goed opgeleide professionals met uitgebreide ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van beweging gerelateerde items. 

De laatste jaren heeft de Ship Motion Group zich onder andere bezig gehouden met het ontwikkelen van een lichtgewicht aandrijvingsysteem voor luxe schepen en jachten. Inmiddels is dit aandrijvingsysteem op de markt geïntroduceerd. Het is een systeem dat zich aanpast aan elk vaarmiddel. 

Het aandrijvingsysteem beschikt over een touchpanel die de motoren in een simpele handeling aansturen. Samen met Shipmotion hebben wij de volledige interface van dit apparaat herontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. 

shipmotiongroup.com