V​​​​an der Vorm Vastgoed is vastgoedspecialist in Rotterdam en eigenaar van diverse objecten in binnen- en buitenland. Van der Vorm verhuurt woningen, kantoorruimtes en winkelpanden. Het voornaamste doel van Van der Vorm is een tevreden klant.  

Bij Van de Vorm Vastgoed is de klant koning. Naast een goede service kan de klant rekenen op persoonlijk contact. So far, so good. Wat er ontbrak, was een snelle en gebruiksvriendelijke website. Zij namen ons in de arm om ervoor te zorgen dat de klant ook over dit specifieke onderdeel niets anders dan tevreden kan zijn. 

Door het gebruik van icoontjes op de homepage ontstaat er een gebruiksvriendelijk webdesign. Een potentiële klant komt door middel van zoekmachineoptimalisatie snel naar wat hij moet zijn; het fundament voor een goede website is daarmee gelegd. Om de site te optimaliseren is er gebruik gemaakt van hoogwaardig beeldmateriaal. Door het tonen van informatie op de juiste plek wordt de bezoeker overtuigd een volgende stap te maken.  

Tot slot dragen de integratie van de nieuwe website en de verbetering van de bestaande backoffice bij aan de versnelling van het huurproces. En dat zorgt voor tevreden klanten! 

vormvastgoed.nl