De Vereniging Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) is een vereniging voor en door ondernemers op Goeree-Overflakkee. De verenging wil leden in een informele sfeer samenbrengen om kennis en inzicht te delen. 

Voor de VBGO was het hoog tijd voor een nieuwe website. Voor het ontwerpen hiervan is gekozen om een pitch uit te schrijven onder vijf potentiële kanshebbers. Wij hebben de opdracht binnengehaald op basis van originaliteit, haalbaarheid, functionaliteit en continuïteit. 

Wurld levert een website altijd op in diverse fases. Dit stimuleert een dialoog tussen de opdrachtgever en de bouwer van de website. Het resultaat: een overzichtelijke website die met co-creatie tot stand is gekomen en waarbij de nieuwste technieken zijn toegepast.

De website van de VBGO kenmerkt zich door drie elementen: 

  • het voorzien in algemene informatie 
  • een interactieve agenda 

De online agenda maakt het ondernemers gemakkelijk zich aan te melden voor themabijeenkomsten. Via het persoonlijke e-mailadres ontvangt het lid ook een digitale uitnodiging voor het evenement of de bijeenkomst. Vanuit deze mail kan een lid zich via een one touch button direct aanmelden. De website herkent het e-mailadres waar het lid mee geregistreerd is en zet het lid op de presentielijst. 

  • makkelijk doorzoekbaar ledenoverzicht 

Dit overzicht biedt een eenvoudige zoekfunctie en is Ingedeeld op categorieën. De bezoeker heeft ook de mogelijkheid om per lid bepaalde informatie op te vragen 

Een andere nieuwe feature is het bladerbaar maken van het ledenmagazine. Om dit te realiseren is de applicatie ISSUU gebruikt. Ook is er een Facebook pagina aangemaakt die de boodschap van de VBGO uitstraalt.  

De nieuwe overzichtelijke website met een slim en interactief design heeft een frisse nieuwe look & feel. Naast het vernieuwen van de site heeft ook de huisstijl een metamorfose ondergaan. Het kleurrijke logo staat gelijk aan de variatie in de leden en ademt innovatie en verbinding.  

vbgo.nl

[wdi_feed id=”8″]