Traject

Om deze klus te klaren gingen de mensen achter Wijnenwereld, Laurens en Yvonne, op zoek naar een bedrijf waarin zij zichzelf herkenden. Kleinschalig, geen glazen plafond en eentje met veel flexibiliteit; waar snel schakelen vanzelfsprekend is. De bekende korte lijntjes. Al snel bleek dat Wurld perfect bij die eigenschappen te passen.

De service van Wurld houdt niet op als de site of webshop wordt overgedragen. De service gaat bij ons ver voorbij de voordeur. Yvonne Bos

De samenwerking met Wijnenwereld begon in eerste instantie als een adviestraject. Er was in beginsel niet persé sprake van het ontwikkelen van een nieuwe webshop. “De bestaande webshop behouden en aan de voorkant wijzigingen doorvoeren, of juist helemaal opnieuw beginnen”. Dat was eigenlijk de meest prangende vraag waarmee Wurld samen met Wijnenwereld aan de slag ging.

Resultaat

Na veel sparren en overleggen met elkaar werd er besloten om tóch voor een hele nieuwe webshop te gaan. Wijnenwereld en Wurld werkten nauw samen aan de configuratie en de uitvoering van hele project. Er werd gebouwd en verbouwd en er werd hulp van buitenaf ingeschakeld als dat nodig was. En het uiteindelijk resultaat mag er zeker zijn! De voorkant van de site oogt heel creatief en vernieuwend. Aan de achterkant is vooral gewerkt op basis van open source en bestaande elementen.

Nazorg

Na opleveren van de webshop is de klus voor wat betreft Wurld niet direct geklaard. Na lancering worden er wekelijks verbeteringen doorgevoerd die het bestelproces voor de wijnkoper nóg makkelijker maken.

Bezoek wijnenwereld.nl

[wdi_feed id=”13″]